Schilderwerken voor particulieren en bedrijven. Binnen- en buitenschilderwerken.

Binnen- en buitenschilderwerken volgens de normen van de kunst!

De schilderwerkzaamheden en egalisaties die wij uitvoeren bestrijken een breed vlak. Dit zorgt ervoor dat een uitgebreid pakket aan werkzaamheden uitgevoerd kan worden in een kort tijdsbestek, welke goed op elkaar zijn afgestemd. Dit is een vorm van dienstverlening waar wij 100% achterstaan. Alle binnen- en buitenschilderwerken volgens de normen van de kunst. 

Schilderwerken voor zowel particulieren als bedrijven

Voor al je schilderwerken zowel als bedrijf of particulier, binnen en buitenshuis, vochtvrij maken, uitvlakken, bezetten, cementeren, bepleisteren, plakken, kaleien, bekleden en nog veel meer van alle binnen- en buitenmuren moet je bij desuperschilders zijn.

Schreeuwt je gevel om een lekje verf, of ben je gewoon op zoek naar een goede schilder of ook in de volksmond verver genoemd voor uw bezettingswerken, en of een handige harry voor al je klussen in en rondom je woning die net een beetje verder gaan.

Natuurlijk moet het vakbekwaam en service gericht zijn, maar het zou daarnaast ook net iets meer diensten moeten leveren, dan maar een specialisatie!

Kies verstandig en vertrouw op zekerheid! desuperschilders uit Mechelen, Lier, nabij Leuven in de provincie Antwerpen is een bedrijf met veel goede referenties en tevreden klanten. Het dynamisch en bijzonder bedrijf, een veelzijdig schilderbedrijf die niet zomaar zijn naam gestolen heeft. We beloven U een gegarandeerd hoogstaande afwerking met oog voor detail en dat voor alle projecten van onze toekoemstige klanten!