Particuliere Schilderwerken

Sinds 1989 de referentie voor particuliere schilderwerken

Voor het jaar 1989 werden de schilderwerken uitgevoerd door vader (senior) en sinds 1989 heeft de zoon (junior) alle voorkomende schilderwerk zowel binnen en buitenschilderwerk overgenomen en hoofdzakelijk voor particulieren met telkens 95 procent met schitterende resultaten en tevreden klanten.  Tijdens de jaren heen hebben we ruime ervaring opgebouwd en kan je ons vrijblijvend een offerte vragen voor alle voorkomende schilderwerk.

10 jaar tevredenheidsgarantie op uw schilderwerk

Onze schilderwerken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst en tegelijkertijd met de technische fiche van de fabrikant. Lakken van alle buitenschrijnwerk of renoveren en schilderen van de buitengevels of alle voorkomende binnenhuis schilderwerk met 10 jaar tevredenheidsgarantie moge tot aanbeveling strekken. Je (schilder)werken zijn dus verzekerd en worden gratis hersteld indien de fouten aan ons te wijten zijn gedurende een periode van wel 10 jaar.

Sommige klanten vragen ons voor kaleien, kalk en of verven met bio verf met telkens verbluffende resultaten wat niet voor iedere schilder is weggelegd.

Alle decoratie en alle behangwerken

Van gewone tot speciaal behang, glasweefselbehang, renovatievlies, en 3D behang behoren tot onze specialiteiten.  We schilderen dag in dag uit met veel goesting wat natuurlijk super resultaten met zich meebrengt. Ook voor kleinere werken en of opdrachten zijn we te vinden omdat we elke klant tevreden willen maken want een tevreden klant brengt andere klanten met zich mee. Van voorbereiding tot oplevering worden de werken met zorg en kennis uitgevoerd en onze offerte prijzen zijn zéér correct. 

Uiteraard is het van essentieel belang dat een bedrijf betrouwbaar en correct moet zijn want zo kan je het langst aan het koordje trekken.

Enkele referenties van particuliere schilderwerken

We rekenen pas af na de oplevering van de werken en pas als u helemaal tevreden bent

We laten altijd een goede indruk achter en geven je al de verf mee voor een eventuele retouche later. Ook krijg je alle materialen mee zoals een paar borstels, verfrol, verfemmer, etc. Om je verder een gerust gevoel te geven vragen we geen voorschot en of sturen we je geen voorschot factuur van de werken. We rekenen pas af na de oplevering van de werken en als u helemaal tevreden bent. Dat is  fijn om te horen toch.

Wij zijn actief in heel België, gevestigd in Mechelen / Antwerpen.