desuperschilders schilderwerken te Mechelen, Antwerpen, Lier, Leuven en daarbuiten

Dé referentie schilder in uw regio Mechelen, Lier, Leuven en Antwerpen

Samen met de klant vertalen wij de wensen in concrete afspraken die wij uitvoeren. Uw opdracht komt dus altijd goed uit de verf.
Wij zijn gevestigd in Mechelen, Lier, nabij Leuven in de provincie Antwerpen maar werken ook daarbuiten!

Onze schilders zijn vakbekwaam en klantgericht

Onze aanpak is kwaliteit leveren door vakbekwaam, klantgericht, servicebewust, veilig en verantwoord te werken. Onze schilders denken met u mee en geven u schilderwerken al onze aandacht  zodat het eindproduct op alle fronten aan de wensen van de klant voldoet.

Jong en dynamisch schildersbedrijf voor al uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Desuperschilders is een jong en dynamisch schildersbedrijf dat garant staat voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail. Ons werkterrein omvat zowel privé-woningen als zakelijk en zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk met eersterangsproducten en topcoatings en de beste verfmerken die zorgen voor een duurzaam en optimaal resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op onze flexibiliteit, orde, netheid en een vlot verloop van de werkzaamheden.

Recensies

Vriendelijke schilders met oog voor detail. Aangenaam verrast door de nette manier van werken en de prijs! Nadien laten ze ook je huis proper achter.

5
Steven Henderickx01/08/2019

Prima werk-vlotte afhandeling-prijs ok

5
Paul Van Hamme06/06/2019

Goede voorbereiding, en super afwerking. Ben zeer tevreden en aan te bevelen.

5
Jan Van Dijk30/05/2019

Schrijf een recensie

Vrijblijvende en tranparante prijsofferte

Voor een vrijblijvende en tranparante prijsofferte voor schilderwerken of vragen aarzel dan niet om ons te contacteren. Klantvriendelijkheid; een goede verhouding met de klant is zeer belangerijk voor ons. Wij willen u het vertrouwen geven en het door u aan ons gegeven vertrouwen niet beschamen. Een goede communicatie is dan ook erg belangrijk en wij staan dan ook altijd voor u klaar met antwoorden op al uw vragen. Een tevreden klant brengt andere klanten met zich en dat is waar we elke keer naar streven!